Luni - Vineri: 9:00-18:00

Sambata - Duminica: Zile libere

Cum funcționează Creditul Auto?

 
 
Pentru o mai bună înțelegere a modului în care poți primi un credite automobile de până la 60.000 lei într-un mod sigur și rapid, urmează pașii de mai jos.

 

 
 

Pentru credit auto

Alegi mașina dorită
Alegi suma și perioada de rambursare
Completezi cererea și primești răspunsul
Semnezi contractul în filiala din apropiere

Condiții finanțare auto

Ești cetățean român
Ai ales mașina dorită
Ai carte de identitate permanentă 

Identificarea celui mai bun credit pentru nevoile tale

Evaluarea mașinii. În urma unei evaluari, poți afla valoarea de piață a mașinii pe care dorești să o achiziționezi. MOGO IFN îți poate oferi un imprumut de până la 80 % din valoarea de piață a mașinii. 
Calculator rate. Calculatoarele noastre de rate îți permit să vezi estimarea plății lunare bazate pe credite pe o perioadă de până la 60 de luni pentru valori de până la 60 000 lei  în funcție de selecția ta. 
Cerere simplă. Ne-am asigurat că formularul nostru de cerere este ușor de completat și durează doar câteva minute din timpul tău. Este împărțit în mai multe etape și poate fi completat, pas cu pas. Cea mai mare parte a informațiilor este reprezentată într-un meniu ușor pentru a economisi timp.

Rambursarea creditului

Vei primi o notificare prin SMS și e-mail la fiecare dată scadentă a ratei, astfel încât nu va trebui să îți faci griji dacă uiți data scadentă. De asemenea, poți alege ca plata lunară să se facă automat pentru a economisi timp.
Poți rambursa anticipat suma integrală înainte de termenul stabilit prin contract și vei economisi dobândă. Specialiștii nostri de servicii pentru clienți te vor ajuta să găsești cele mai potrivite modalități de rambursare.
Dacă dorești să faci orice modificări la graficul de rambursare , nu ezita să contactezi specialiștii noștri de servicii pentru clienți la 031 630 2621 sau la adresa de e-mail plati@mogo.ro. Nu ezita să contactezi echipa noastră de suport, dacă ești în întârziere față de graficul de rambursare pentru a găsi cea mai bună soluție pentru tine.

Creditul a fost rambursat integral

Atunci când creditul a fost rambursat integral, autovehiculul va reveni în proprietatea ta. Vei primi, de asemenea, o confirmare a lichidării creditului.