Luni - Vineri: 9:00-18:00

Sambata - Duminica: Zile libere

Ce este creditul cu gaj auto?


Un credit cu garanție auto este o oportunitate de a primi finanțare în valoare de până la 100% din valoarea de piață a a mașinii. În același timp, mașina poate fi utilizată în continuare ca înainte. Toate obligațiile contractuale sunt retrase odată cu ultima plată.

Suma maximă a împrumutului la MOGO va fi de 200.000 lei. Termen de împrumut de la 1 an la 7 ani. Puteți afla rezultatul verificării aplicației deja la 15 minute după ce aceasta este înregistrată pe site. În cazul unei decizii pozitive, toate documentele vor fi întocmite la biroul companiei.

Costul automobilului este estimat de specialiștii MOGO - clientului i se oferă o sumă corectă de credit, în funcție de starea tehnică a mașinii, modelul și anul de fabricație.
 

Cum funcționează creditarea cu gaj auto?

Pregătiți-vă mașina pentru evaluare.
Selectați suma și durata dorită a contractului.
Completați formularul de pe site-ul MOGO și trimiteți cererea. Așteptați un răspuns.
Apropiați-vă la birou pentru a semna contractele și a primi banii.

Condiții pentru solicitarea unui credit cu gaj auto

MOGO este pentru minim de birocrație, astfel cerințele sunt simple: vîrsta minimă a solicitantului - 21 de ani, buletin de identitate, prezența propriei mașini.

Cum să aplici?

Prin intermediul site-ului. Completați formularul și așteptați răspunsul unui specialist.
Prin telefon. Sunați la numerele indicate pe site-ul web și oferiți informațiile solicitate de manager.
La birou. Vizitați biroul MOGO din Chișinău sau Bălți. Furnizați datele necesare și așteptați ca cererea Dumneavoastră să fie prelucrată.

Suma împrumutului și plata lunară

Suma maximă a împrumutului este de 200.000 lei. Plata lunară se calculează în funcție de suma și durata contractului. Acest lucru se poate vedea în calculatorul de pe pagina principală a site-ului.

Încheierea contractului

Împrumutul este rambursat în rate egale. După achitarea integrală a creditului, mașina se eliberează de sub gaj, iar clientul are dreptul să o folosească la discreția sa.
Este posibilă rambursarea anticipată. În acest caz, clientul va reduce costul utilizării creditului.
Este posibilă extinderea duratei de creditare. Decizia pentru fiecare caz este luată individual.