Despre Mogo

Mogo România este o parte a grupului Mogo Finance - o companie care furnizează împrumuturile pe termen lung ușor de înțeles și ușor de rambursat, folosind mașina drept garanție precum și ca leasing pentru achiziționarea de masini folosite de orice marcă, model și de vechime.

Misiunea noastră 

este de a oferi servicii de leasing și leaseback accesibile pentru clienții care caută o modalitate simplă și rapidă de a primi finanțare.

Viziunea noastră

este de a fi lider de piață în vânzare și leaseback și de a găsi soluții de leasing financiar, extrem de apreciat pentru orientarea noastră către client și accesibilitate.

Noi prețuim timpul, stabilitatea și securitatea financiară, de aceea toate serviciile noastre sunt construite folosind stadiul actual al tehnicii, lider de piață  în soluții tehnologice. Acest lucru ne permite să oferim serviciile noastre rapid, să păstrăm comunicarea deschisă și să ne adaptam la schimbările pieței rapid.

 

Noi luăm siguranța socială și financiară foarte serios, de aceea am introdus unele dintre cele mai avansate proceduri de analiză și evaluare în piață. Acest lucru ne permite să evaluăm rapid aplicația ta, pentru a afla valoarea de piață a autovehiculului sau a vehiculului pe care intenționezi să-l cumperi și să îți oferim cea mai potrivită soluție pentru finanțare. Ne vom asigura că ai înțeles termenii și condițiile împrumuturilor noastre, procesul de examinare și evaluare astfel încât să primești întotdeauna informațiile și sprijinul necesar pe parcursul cooperării noastre.

 

Mogo este un partener de ăncredere de leaseback si leasing pentru consumatorii din Letonia, Lituania, Estonia, Georgia și România - am servit mai mult de 200.000 de clienți satisfăcuți, și sperăm că vei deveni unul dintre ei.

 

Decizie_105_2007

 

Suntem mereu bucuroși să vă ajutăm

Mai mult ajutor » Sucursalele noastre »
Programul de lucru cu clientii este: L-V 09.00-18.00, S-D 09.00-15.00