Vreau Masina!

Cum funcționează "Imprumutul Auto"

Creditele noastre pe termen lung ar putea ajuta în cazul în care aveți o cheltuială neașteptată

Dacă dorești să achiziționezi o mașină și nu dispui de toti banii, Mogo IFN este soluția pentru tine. Pentru o mai bună înțelegere a modului în care poți primi un împrumut de până la 45 000 lei într-un mod sigur și rapid, urmează informațiile de mai jos.

Pentru a aplica pentru imprumut auto, trebuie:

Să ai vârsta peste 21 de ani
Ai ales o masina
Să fii cetățean român
Sa ai carte de identitate si permis de conducere
Să ai un cont bancar

In cazul in care indeplinesti conditiile de mai sus, poți aplica pentru un credit la MOGO. Cu toate acestea, nu putem garanta că vei primi împrumutul numai pe baza acestor parametri. Noi prețuim siguranța clienților noștri și stabilitatea financiară, de aceea vom evalua si alte elemente, precum venitul tau mediu lunar, gradul de indatorare si altele.

Identificarea celei mai bun împrumut pentru nevoile tale

Evaluarea mașinii

În urma unei evaluari, poți afla valoarea de piață a mașinii tale. MOGO IFN îți poate oferi un imprumut de până la 80 % din valoarea de piață a mașinii. Pentru a afla mai multe despre modul în care vom calcula valoarea de piață a autovehiculului, utilizează secțiunea Întrebări frecvente.

Calculator împrumut

Calculatoarele noastre de împrumut îți permit să vezi estimarea plății lunare bazate pe credite pe termen (până la 60 de luni) și valoarea creditului (până la 45.000 lei ) selectat de tine.

Formular de cerere simplă

Ne-am asigurat că formularul nostru de cerere este ușor de completat și durează doar câteva minute din timpul tău. Este împărțit în mai multe etape și poate fi completat, pas cu pas. Cea mai mare parte a informațiilor este reprezentată într-un meniu ușor pentru a economisi timp.

Profilul utilizatorului

Pentru a face mai ușoară gestionarea aplicației, vom crea automat un cont de utilizator atribuit prenumelui tău, numelui și adresei de e-mail. Acest profil îți va permite să gestionezi toate cererile depuse și încarci informații suplimentare dacă îți este solicitat.

Rambursarea împrumutului

Vei primi o notificare prin SMS și e-mail la fiecare dată scadentă a ratei, astfel încât nu va trebui să îți faci griji dacă uiți să transferi plata. De asemenea, poți alege ca plata lunară să se facă automat pentru a economisi timp.
Poți rambursa anticipat suma integrală înainte de termenul stabilit prin contract și vei economisi dobândă. Specialiștii nostri de servicii pentru clienți te vor ajuta să găsești cele mai potrivite modalități de rambursare.
Dacă dorești să faci orice modificări la graficul de rambursare , nu ezita să contactezi specialiștii noștri de servicii pentru clienți la 031 630 2621 sau prin info@mogo.ro. Nu ezitata să contactezi echipa noastră de suport, dacă ești în întârziere față de graficul de rambursare pentru a găsi cea mai bună soluție pentru tine.

Împrumut suplimentar

După ce ai efectuat cu succes plata primelor 3 rate, poți solicita suplimentarea împrumutului.
Împrumutul suplimentar disponibil se calculează pe baza evaluării autovehiculului, suma inițială împrumutată și conform graficului de rambursare.

Imprumutul a fost rambursat integral

Atunci când împrumutul a fost rambursat integral, autovehiculul va reveni în proprietatea ta. Vei primi, de asemenea, o confirmare a lichidării creditului. Poți aplica pentru un nou împrumut cu același sau cu un nou autovehicul utilizănd acelasi cont de client!

Suntem mereu bucuroși să vă ajutăm

Mai mult ajutor » Sucursalele noastre »
Programul de lucru cu clientii este: L-V 09.00-18.00, S-D 09.00-15.00