Am Mașină, Vreau Bani !

Cum funcționează "Creditul cu Garanție Auto"

Creditele noastre pe termen lung ar putea ajuta în cazul în care aveți o cheltuială neașteptată

Dacă ai întâmpinat cheltuieli neașteptate suntem aici pentru a te ajuta. Pentru o mai bună înțelegere a modului în care poți primi un împrumut de până la 60.000 de lei într-un mod sigur și rapid, urmează pașii de mai jos

Pentru credit garantat cu masina ta, trebuie:

 

Ești proprietarul unei masini

Alegi suma și perioada de rambursare

Completezi cererea și primești răspunsul

Semnezi contractul în filiala din apropiere

 

Condițiile creditului cu garanție auto

 

Ești cetățean român
Ai o mașină în proprietate
Ai carte de identitate permanentă

Identificarea celui mai bun credit pentru nevoile tale

Evaluarea mașinii

Prin îndreptarea către un instrument de evaluare auto, poți afla valoarea de piață a autovehiculului. MOGO îți va împrumuta până la 75% din valoarea de piață a vehiculului.

Calculator rate

Calculatoarele noastre de rate îți permit să vezi valoarea ratei lunare pentru perioade de până la până la 60 de luni pentru valori ale creditului  de până la 60.000 lei în funcție de selecția ta.

Cerere simplă

Ne-am asigurat că formularul nostru de cerere este ușor de completat și durează doar câteva minute din timpul tău. Este împărțit în mai multe etape și poate fi completat, pas cu pas. Cea mai mare parte a informațiilor este reprezentată într-un meniu ușor pentru a economisi timp.

Rambursarea împrumutului

Vei primi o notificare prin SMS și e-mail la fiecare dată scadentă a ratei, astfel încât nu va trebui să îți faci griji dacă uiți data scadentă. De asemenea, poți alege ca plata lunară să se facă automat pentru a economisi timp.
Poți rambursa anticipat suma integrală înainte de termenul stabilit prin contract și vei economisi dobândă. Specialiștii nostri de servicii pentru clienți te vor ajuta să găsești cele mai potrivite modalități de rambursare.
Dacă dorești să faci orice modificări la graficul de rambursare , nu ezita să contactezi specialiștii noștri de servicii pentru clienți la 031 630 2621 sau la adresa de e-mail plati@mogo.ro. Nu ezitata să contactezi echipa noastră de suport, dacă ești în întârziere față de graficul de rambursare pentru a găsi cea mai bună soluție pentru tine.

Creditul a fost rambursat integral

Atunci când creditul a fost rambursat integral, autovehiculul va reveni în proprietatea ta. Vei primi, de asemenea, o confirmare a lichidării creditului. 

Credit suplimentar

După ce ai efectuat cu succes plata primelor 3 rate, poți solicita suplimentarea creditului cu garanție auto.
Creditul suplimentar disponibil se calculează pe baza evaluării autovehiculului, suma inițială împrumutată și conform graficului de rambursare. 

Suport pentru clienți:

Luni - Vineri: 09:00-18:00
Sambata - Duminica: Zile libere