Am Masina, Vreau Bani !

Cum funcționează "Credit cu Garantie Auto"

Creditele noastre pe termen lung ar putea ajuta în cazul în care aveți o cheltuială neașteptată

Dacă ai întâmpinat cheltuieli neașteptate suntem aici pentru a te ajuta. Pentru o mai bună înțelegere a modului în care poți primi un împrumut de până la 45 000 de lei într-un mod sigur și rapid, urmează graficul de mai jos și pentru  a cunoaște procesul nostru de emitere mai bine.

Pentru a aplica pentru un împrumut garantat de masina ta, trebuie:

Să ai vârsta peste 21 de ani
Să deții un vehicul inmatriculat
Să fii cetățean român
Sa ai carte de identitate si permis de conducere
Să ai un cont bancar

In cazul in care indeplinesti conditiile de mai sus, poți aplica pentru un credit la MOGO. Cu toate acestea, nu putem garanta că vei primi împrumutul numai pe baza acestor parametri. Noi prețuim siguranța clienților noștri și stabilitatea financiară, de aceea vom evalua si alte elemente, precum venitul tau mediu lunar, gradul de indatorare si altele.

Identificarea celei mai bun împrumut pentru nevoile tale

Evaluarea mașinii

Prin îndreptarea către instrument de evaluare auto, poți afla valoarea de piață a autovehiculului. MOGO îți va împrumuta până la 90% din valoarea de piață a vehiculului. Pentru a afla mai multe despre modul în care vom calcula valoarea de piață a vehiculului, utilizează secțiunea Întrebări frecvente.

Calculator împrumut

Calculatoarele noastre de împrumut și leasing îți permit să vezi estimarea plății lunare bazate pe credite pe termen (până la 60 de luni) și valoarea creditului (până la 8.000 Euro) selectat de tine.

Formular de cerere simplă

Ne-am asigurat că formularul nostru de cerere este ușor de completat și durează doar câteva minute din timpul tău. Este împărțit în mai multe etape și poate fi completat, pas cu pas. Cea mai mare parte a informațiilor este reprezentată într-un ușor meniu de selectare pentru a economisi timp

Profilul utilizatorului

Pentru a face mai ușoară gestionarea aplicației, vom crea automat un cont de utilizator atribuit prenumelui tău, numelui și adresei de e-mail. Acest profil îți va permite să gestionezi toate cererile depuse și încarci informații suplimentare dacă este solicitat.

Aflarea rezultatelor

La câteva minute după ce ai depus cererea, vom anunța ce valoare a fost atribuită autovehiculului și care este suma creditului maxim pe care îl putem oferi pe baza mai multor factori. Vei primi, de asemenea, un plan de plată oferit pentru termenul selectat în calculator și cerere, pentru suma creditului pe care ai solicitat-o.

După ce ai fost aprobat pentru a primi un împrumut, ai până la 30 de zile pentru a decide. După această perioadă, evaluarea și cererea ta este respinsă și trebuie să fie prezentate din nou pentru reevaluare.

Semnarea acordului

În cazul în care ești aprobat pentru un împrumut Mogo, vom pregăti un acord de împrumut, care va fi disponibil pentru revizuire on-line. După ce l-ai citit în întregime, poți vizita o sucursală Mogo la  alegerea ta pentru de a semna acordul și pentru a primi o copie.
Suma totală a împrumutului va fi transferată în contul bancar.

Rambursarea împrumutului

Vei primi o notificare prin SMS și e-mail de fiecare dată când factura este trimisă, astfel încât nu va trebui să îți faci griji dacă uiți să transferi plata. De asemenea, poși alege să se facă automat plata lunară pentru a economisi timp.
Puți rambursa anticipat suma integral înainte de termenul creditului inițial și vei salva dobîndă. Specialiștii nostri de servicii pentru clienți te vor ajuta să găsiești cele mai potrivite programe re rambursare.
Dacă dorești să faci orice modificări la programul de plată în timpul procesului de rambursare, nu ezitata să contactezi specialiștii noștri de servicii pentru clienți la +031 630 2621 sau prin info@mogo.ro. Nu ezitata să contactezi echipa noastră de suport, dacă ești în urma programul de rambursare inițial - vom revizui programul pentru a găsi cea mai bună soluție pentru tine.

Împrumut suplimentar

După ce ai efectuat cu succes plata primelor 3 rate, poți solicita suplimentarea împrumutului.
Împrumutul suplimentar disponibil se calculează pe baza evaluării autovehiculului, suma inițială împrumutată și conform graficului de rambursare.

Imprumutul a fost rambursat integral

Atunci când împrumutul a fost rambursat integral, autovehiculul va reveni în proprietatea ta. Vei primi, de asemenea, o confirmare a lichidării creditului. Poți aplica pentru un nou împrumut cu același sau cu un nou autovehicul utilizănd acelasi cont de client!

Suntem mereu bucuroși să vă ajutăm

Mai mult ajutor » Sucursalele noastre »
Programul de lucru cu clientii este: L-V 09.00-18.00, S-D 09.00-15.00