Luni - Vineri: 9:00-18:00

Sambata - Duminica: Zile libere

Despre Mogo

 

Mogo România este o parte a grupului Mogo Finance - o companie care furnizează credite pe termen lung ușor de înțeles și ușor de rambursat, folosind mașina drept garanție. Oferim credite pentru achiziționarea de mașini second-hand de orice marcă, model și de vechime.

 

 

Misiunea noastră 

 

Este de a oferi servicii de credite finanțare auto și credite cu garanție auto, accesibile pentru clienții care caută o modalitate simplă și rapidă de a primi finanțare.

 

 

Viziunea noastră

 

Este de a fi lider de piață în credite auto și de a găsi soluții de finanțare, extrem de apreciat pentru orientarea noastră către client și accesibilitate.

Noi prețuim timpul, stabilitatea și securitatea financiară, de aceea toate serviciile noastre sunt construite folosind stadiul actual al tehnicii, lider de piață  în soluții tehnologice. Acest lucru ne permite să oferim serviciile noastre rapid, să păstrăm comunicarea deschisă și să ne adaptam la schimbările pieței rapid.

 

Mogo IFN ia securitatea socială și financiară foarte serios, de aceea am introdus unele dintre cele mai avansate proceduri de analiză și evaluare în piață. Acest lucru ne permite să evaluăm rapid aplicația ta, pentru a afla valoarea de piață a autovehiculului  pe care intenționezi să-l achiziționezi și să îți oferim cea mai potrivită soluție de finanțare. Ne vom asigura că ai înțeles termenii și condițiile creditelor noastre, procesul de examinare și evaluare astfel încât să primești întotdeauna informațiile și sprijinul necesar pe parcursul cooperării noastre.

 

Mogo este un partener de încredere în domeniul finanțării auto pentru consumatorii din Letonia, Lituania, Estonia, Georgia, Polonia, Bulgaria, Armenia, Albania, Moldova, Belarus, Macedonia și România - am servit mai mult de 200 000 de clienți satisfăcuți, și sperăm că vei deveni unul dintre ei.