Intrebări frecvente

Întrebări și răspunsuri despre toate serviciile

Depunerea cererii

Puteți solicita un credit dacă sunteți cetățean roman si dacă ați împlinit vârsta de 18 de ani; vârsta maxima la momentul achitarii creditului este de 75 de ani. 

Suma maximă a creditului pe care o putem oferi este de 60 000 RON.

Puteți solicita un credit pe pagina noastra mogo.ro:

  1. Alegeți suma necesară a creditului și perioada dorită
  2. Completați datele necesare: nume, prenume, număr de telefon, adresă de e-mail.;
  3. Depuneți cererea și  foarte repede veți fi contactat de consultantul dvs.personal.

Pentru a analiza cererea dvs., nu avem nevoie de documente suplimentare despre venitul sau obligațiile dvs. Pentru a depune o cerere, vom avea nevoie de consimțământele dvs. pentru prelucrarea datelor cu caracter personal, pentru a ne convinge că expeditorul cererii este direct persoana ale cărei date sunt indicate în cerere. Pentru a încheia un contract, vor fi necesare următoarele documente:

Carte de identitate a tuturor aplicanților.

De regulă, deținerea altor credite de la alte instituții nu este un obstacol în aprobarea cererii. Totul depinde de suma plăților lunare care trebuie să le faceți pentru a achita alte datorii. Vă sfătuim să depuneți o cerere și să aflați despre capacitățile dvs. chiar astăzi

Puteți achiziționa o masină atât de la un dealer auto cât și de la o persoană fizică.

Este important ca automobilul să fie în stare tehnică bună.

Vă recomandăm să luați în considerare ofertele partenerilor noștri specializați în vânzarea de mașini secon-hand

Analiza cererii

De obicei, veti fi contactat  de unul din colegii nostri in termen de 1 ora.

In cazul unui flux mare de clienți, durata procesului preluare a cererilor poate crește.

Dacă nu ați primit raspuns în decurs de 2 ore, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon: 031 630 2621 și vom analiza cererea dvs. cu prioritate.

În acest caz, contactați-ne prin telefon la nr.: 031 630 2621 și vom analiza cererea dvs cu prioritate.

Creditele eliberate de Mogo au rata dobânzii, in general, de la 2% până la 3% pe lună.

Dacă doriți să aflați ce rată a dobânzii va fi aplicată dvs. depuneți cererea pe mogo.ro și primiți o ofertă pentru finanțare în doar o oră.

După primirea documentelor și analiza acestora, vă vom contacta telefonic și vă vom prezenta oferta de finanțare Mogo.

 

Încheierea contractului

După aprobarea creditului, colegii nostri vă vor trimite un link unde Dvs. veți putea citi termenii contractului, așa cum v-au fost prezentați în discutia telefonică.

 

Dupa analiza documentelor trimise și acceptul Dvs. cu privire la termenii contractului, contractul de credit va fi semnat electronic de Dvs. și eventual giranti/ fidejusori.

La încheierea contractului, se aplică comisionul de analiza a creditului.

Clientul poate solicita includerea acestui comision in suma finanțată.

Puteți beneficia de credit chiar și fară plata unui avans, cu toate acestea existența aportului propriu vă va ajuta la reducerea sumei creditului și să reduceți plata lunară. 

Veți primi creditul în dependență de cât de repede vor fi semnate contractele - suma finanțării va fi transferată imediat după încheierea contractului. 

Prin achiziție și plata creditului către vânzătorul mașinii, dumneavoastră deveniți proprietarul mașinii ceea ce însemnă că puteți să folosiți mașina ca proprietate personală.

Condiții de creditare

Da. Masina este proprietatea Dvs.

Dacă cumva sunteti client în cadrul unul contract de credit cu plata în rate, și mașina nu este încă în proprietatea dvs., atunci, veți putea călătorii peste hotarele țării în baza unei împuterniciri din partea Mogo. Puteți obține documentul dacă sunteți la zi cu plațile aferente contractului de credit.

Da! Dacă decideți să achiziționați o altă mașină în cooperare cu Mogo asteptăm cererea dvs. de credit direct pe site sau prin intermediul unui partener. Vom analiza cerera de credit și situația dvs. financiară actuală și în funcție de acestea vă vom comunica decizia în cel mai scurt timp. Aplicați astăzi și aflați ce posibilităti aveți!

Puteți folosi mașina dvs., membrii familiei dvs. sau orice alta persoana conform deciziei dvs. și care deține permis de conducere valabil.

Achitarea creditului
  • Achitați prin intermediul terminalelor Selfpay, PayPoint si Qiwi introducând CNP-ul Dvs., numărul de contract precum și suma de plată.
  • Achitați online utilizând un card de debit, introducând numărul de telefon și numărul de contract.
  • Achitați prin transfer bancar în contul IBAN RO31BREL0002002219950102 deschis la Libra Bank utilizând datele de identificare MOGO IFN, CUI 35917970.
  • Achitați in numerar la sucursalele Libra Bank in contul IBAN RO31BREL0002002219950102.

Vă rugăm să menționați la detaliile de plată, minim numărul de contract sau CNP-ul Dvs. pentru identificarea corectă a plății.

În fiecare lună, cu câteva zile înainte de data plății, vă trimitem un mesaj pe telefon și pe e-mail., care conține suma pentru plată;  De asemenea, puteți afla suma pentru plată apelând la numărul 031 630 26 21 sau direct pe site în secțiunea Platește Rata.

Dacă vreți să achitați anticipat, aveți la dispozitie două optiuni de rambursare anticipată: Optiunea de rambursare anticipată partială prin care rambursezi doar parte din principalul ramas datorat urmând ca restul creditului să se achite în rate, și opțiunea de rambursare anticipată totală – prin care se rambursează integral creditul și la final eliberăm adresa de închidere.

Pentru oricare din opțiuni, vă rugăm să ne trimiteți un mail la cereri@mogo.ro cu intenția de Rambursare Anticipată  Partială sau Totală, ulterior colegii noștri din Echipa Operațiuni iți vor comunica atât suma de plată cât și un link prin intermediul căruia o serie de informații vor trebui confirmate de Dvs. pentru a constitui Cererea de Rambursare Anticipată.

Exclusiv pentru clienții ce sunt parte din contractele de vânzare cu plata în rate, de îndată ce creditul va fi plătit integral, vă vom elibera ducumentația pentru a vă înregistra vehiculul pe numele dvs..

Uneori, neprevăzutul apare și posibil să întârziați cu plata ratei. Dacă se întâmplă acest lucru, contactați-ne prin telefon 031 630 26 21 Tasta 3 și vom găsi o soluție amiabilă. 

Aveți în vedere că imediat după scadență vor începe să se acumuleze dobânzi penalizatoare.

Totodată, situația va fi raportată la Biroul de Credit, lucru care îți poate îngreuna obținerea unui credit, pe viitor. 

Pentru a evita situații de întârziere, te așteptăm cu apel la 031 630 26 21 Tasta 3 pentru a identifica împreună o soluție de restructurare a creditului.

De altfel, dacă situația de întârziere va continua, ne rezervăm dreptul să demarăm procedurile juridice și legale pentru recuperarea datoriei.

Comparația produselor

Analizează tabelul și află ce produs ți se potrivește cel mai bine!

Credit auto
Credit auto
Suma max.
60 000 RON
Suma min.
5 000 RON
Perioadă de creditare
Până la 60 luni
Avans
10%
Finanțare
90%
CASCO
Nu este necesar
Proprietarul automobilului
Clientul
Cere oferta
Credit cu garanție auto
Credit cu garanție auto
Suma max.
60 000 RON
Suma min.
5 000 RON
Perioadă de creditare
Până la 60 luni
Avans
0%
Finanțare
85%
CASCO
Nu este necesar
Proprietarul automobilului
Clientul
Cere oferta