Intrebări frecvente

Întrebări și răspunsuri despre toate serviciile

Depunerea cererii

Puteți solicita un credit dacă sunteți cetățean roman si dacă ați împlinit vârsta de 18 de ani; vârsta maxima la momentul achitarii creditului este de 75 de ani. 

Solicitați suma de finanțare de care aveți nevoie. Vom analiza cererea dvs. și vă vom informa despre suma maximă posibilă a creditului pentru dvs. Posibil vă vom oferi un credit în sumă mai mare sau mai mica de cea solicitata .Suma maximă a creditului pe care o putem oferi este de 60 000 RON. Veți primi beneficiu în orice caz - veți afla suma finanțării pe care o puteți primi chiar astăzi și veți putea planifica bulgetul ulterior.

Puteți solicita un credit pe pagina noastra mogo.ro:

  1. Alegeți suma necesară a creditului și perioada dorita
  2. Completați datele necesare: nume, prenume, număr de telefon, adresă de e-mail.;
  3. Depuneți cererea și  foarte repede veți fi contactat de consultantul dvs.personal.

Pentru a analiza cererea dvs., nu avem nevoie de documente suplimentare despre venitul sau obligațiile dvs. Pentru a depune o cerere, vom avea nevoie de consimțământele dvs. pentru prelucrarea datelor cu caracter personal, pentru a ne convinge că expeditorul cererii este direct persoana ale cărei date sunt indicate în cerere. Pentru a încheia un contract, vor fi necesare următoarele documente:

Carte de identitate a tuturor aplicantilor

De regulă, deținerea altor credite de la alte instituții nu este un obstacol în aprobarea cererii. Totul depinde de suma plăților lunare care trebuie să le faceți pentru a achita alte datorii. Vă sfătuim să depuneți o cerere și să aflați despre capacitățile dvs. chiar astăzi

Puteți achizitiona o masina atat de la un dealer auto cat si de la o persoana fizica.

Este important ca automobilul să fie în stare tehnică bună.

Vă recomandăm să luați în considerare ofertele partenerilor noștri specializați în vânzarea de mașini secon-hand

Analiza cererii

De obicei, veti fi contactat  de unul din colegii nostri in termen de 1 ora.

In cazul unui flux mare de clienți, durata procesului preluare a cererilor poate crește.

Dacă nu ați primit raspuns în decurs de 2 ore, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon: 031 630 2621 și vom analiza cererea dvs. cu prioritate.

De obicei, răspunsul poate dura mult timp în cazul unui flux mare de clienți. În acest caz, contactați-ne prin telefon la nr.: 031 630 2621 și vom analiza cererea dvs cu prioritate.

Creditele eliberate de Mogo au rata dobânzii, in general, de la 2% până la 3% pe lună.

Dacă doriți să aflați ce rată a dobânzii va fi aplicată dvs. depuneți cererea pe mogo.ro și primiți o ofertă pentru finanțare în doar o oră.

Dupa primirea documentelor si analiza acestora, va vom contacta telefonic si va vom prezenta oferta de finantare Mogo.

 

Încheierea contractului

După aprobarea creditului, colegii nostri va vor trimite un link unde Dvs. veti putea citi termenii contractului, asa cum v-au fost prezentati in discutia telefonica.

 

Dupa analiza documentelor trimise si acceptul Dvs. cu privire la termenii contractului, contractul de credit va fi semnat de Dvs. si eventual giranti/ fidejusori.

La încheierea contractului, se aplică o taxă de analiza a creditului.

Clientul poate solicita includerea acestei taxe in suma finantata.

Puteți beneficia de credit fără să aveți prima rată, cu toate acestea existența aportului propriu vă va ajuta la reducerea sumei creditului și să reduceți plata lunară.

Veți primi creditul în dependență de cât de repede vor fi semnate contractele - suma finanțării va fi transferată imediat după încheierea contractului. 

După înregistararea drepturilor de proprietate si a contractelor de credit și gaj veți deveni proprietarul mașinii ceea ce însemnă că puteți în continuare să folosiți mașina ca proprietate personală. În termen de o lună trebuie să vă apropiați din nou la ASP pentru a obține certificatul de înmatriculare a mașinii pe suport de plastic.

Condiții de creditare

Veți putea călătorii peste hotarele țării doar că va trebui să solicitați o procură de la Mogo. Puteți obține procura dacă ultimele 3 plăți sunt efectuate la timp (fără întîrzieri).

Dacă decideți să achiziționați o altă mașină în cooperare cu Mogo, vă vom oferi un credit dacă plățile pentru primul contract de credit nu sunt restante și dacă situația dvs. financiară s-a schimbat nesemnificativ, precum și dacă suma totală a creditului nu depășește 250 000 MDL. Aplicați astăzi și aflați ce posibilităti aveți!

Puteți folosi mașina dvs. dacă aveți un permis de conducere valabil, membrii familiei dvs. și persoana specificată ca șofer în contractul dvs.

Achitarea creditului
  • Achitați prin intermediul terminalelor Qiwi și PayPoint introducând CNP-ul Dvs., numărul de contract precum și suma de plată.
  • Achitați online utilizând un card de debit, introducând numărul de telefon și numărul de contract.
  • Achitați prin transfer bancar în contul IBAN RO31BREL0002002219950102 deschis la Libra Bank utilizând datele de identificare MOGO IFN, CUI 35917970.
  • Achitați in numerar la sucursalele Libra Bank in contul IBAN RO31BREL0002002219950102.

Vă rugăm să menționați la detaliile de plată, minim numărul de contract sau CNP-ul Dvs. pentru identificarea corectă a plății.

În fiecare lună, cu câteva zile înainte de data plății, vă trimitem un mesaj pe telefon și pe e-mail., care conține suma pentru plată;  De asemenea, puteți afla suma pentru plată apelând la numărul 031 630 26 21.

Dacă vrei sa achiți anticipat, înainte de termen, suna la 031 630 26 21 sau trimite un e-mail la cereri@mogo.ro, pentru a vă trimite o factură unde va fi indicată suma spre achitare. Anunțați-ne când ați achitat factura, vă vom elibera o autorizație  pentru a înregistra mașina pe numele dvs. sau în cazul creditului cu auto în gaj vă vom elibera un document de scoatere a mașinii din gaj.

Informați-ne când creditul este plătit integral și vă vom elibera o autorizație pentru a vă înregistra vehiculul pe numele dvs. sau în cazul creditului cu gaj auto un document pentru scoaterea mașinii din gaj .

Uneori, neprevăzutul apare și posibil să întârziați cu plata ratei. Dacă se întâmplă acest lucru, contactați-ne prin telefon 031 630 26 21 și vom găsi o soluție amiabilă. Aveți in vedere ca a doua zi după scadență vor începe să se acumuleze dobânzi penalizatoare.

Totodată, situația va fi raportată la Biroul de Credit, lucru care îți poate îngreuna obținerea unui credit, pe viitor. De altfel, dacă situația de întârziere va continua, ne rezervăm dreptul să demarăm procedurile juridice și legale pentru recuperarea datoriei.

Comparația produselor

Analizează tabelul și află ce produs ți se potrivește cel mai bine!

Credit auto
Credit auto
Suma max.
60 000 RON
Suma min.
5 000 RON
Perioadă de creditare
Până la 60 luni
Avans
10%
Finanțare
90%
CASCO
Nu este necesar
Proprietarul automobilului
Clientul
Cere oferta
Credit cu garanție auto
Credit cu garanție auto
Suma max.
60 000 RON
Suma min.
5 000 RON
Perioadă de creditare
Până la 60 luni
Avans
0%
Finanțare
85%
CASCO
Nu este necesar
Proprietarul automobilului
Clientul
Cere oferta
sales