De ce să apelezi la un IFN pentru a obține un împrumut rapid pentru achiziția unei mașini second-hand

22.02.2023

De ce să apelezi la un IFN pentru a obține un împrumut rapid pentru achiziția unei mașini second-hand

Știm cât de importantă este mobilitatea și posibilitatea de a merge în concedii sau de a-ți rezolva treburile zilnice fără să depinzi de mijloacele de transport în comun. Pentru că libertatea de mișcare este un aspect esențial al vieții cotidiene, venim în ajutorul tuturor celor care au nevoie de un împrumut online doar cu buletinul pentru a-și putea achiziționa o mașină. Dacă încă nu știi ce metodă de finanțare să alegi, iată câteva motive pentru care un IFN specializat în acordarea împrumuturilor rapide pentru achiziția de mașini second-hand poate fi alegerea potrivită pentru tine:

Siguranță crescută

În pofida miturilor, apelarea la un IFN specializat pentru achiziția unei mașini este o variantă sigură pentru cei care vor să intre în posesia mașinii chiar în ziua în care accesează creditul, luând în considerare și faptul că flexibilitatea finanțării este superioară sectorului bancar.

Mogo, îți explicăm tot procesul și toate detaliile cu privire la oferta auto, astfel încât să poți face împrumutul auto în completă cunoștință de cauză și să nu existe nelămuriri. Acest lucru se realizează și cu ajutorul partenerilor noștri, dealerii auto, care sunt pregătiți să vă informeze în momentul în care veniți să vă alegeți mașina. 

Ratele creditelor sunt fixe și egale, iar valoarea maximă a unui credit este până la 58.600 lei.

Un proces simplu, disponibil tuturor și birocrație redusă

Pentru că ne dorim să le facilităm românilor accesul la mobilitate, tot ce trebuie să faci pentru a obține un împrumut de la noi este să fii cetățean român, să ai un venit demonstrabil și să ai peste 18 ani.

Oferim credite și clienților cu istoric negativ în biroul de credit și cu grad de îndatorare depășit, întrucât, pentru noi, facilitarea mobilității pentru toată lumea înseamnă facilitarea unui stil de viață mai bun. Creditul poate fi obținut direct de la dealerul auto, doar cu buletinul, prin completarea unei cereri de credit online și semnătură 100% digitală, ceea ce înseamnă un timp de analiză mult mai redus.

Flexibilitatea, punctul nostru forte

Dacă întâmpini probleme în ceea ce privește plata la timp a creditelor, noi îți stăm la dispoziție pentru a găsi cele mai eficiente metode pentru o variantă de plată cât mai convenabilă. Consultanții noștri îți sunt mereu aproape și puteți stabili de comun acord o dată optimă pentru plata ratei sau doar plata unei părți din valoarea ei, urmând ca diferența să fie achitată ulterior.

În cazul în care consideri că aceasta este soluția potrivită pentru tine, poți accesa simulatorul de credite pentru a alege suma necesară și perioada de creditare. După ce îți introduci datele de contact, unul dintre consultanții noștri va lua legătura cu tine în decurs de 1 oră.

Pentru detalii suplimentare, nu ezita să ne contactezi.

Articole similare

Seria CIV - ce este și unde se găsește

29.03.2024

De ce ai nevoie de cartea service a mașinii?

22.03.2024
mogo
mymogo

Înregistrează-te pe Portalul de Clienți MyMogo și câstigă

05.03.2024