Efectuați testul rapid și obțineți o evaluare a situației dvs. financiare

28.02.2023

Efectuați testul rapid și obțineți o evaluare a situației dvs. financiare

Cunoașterea capacității tale financiare și capacitatea de a-ți gestiona banii în mod corespunzător sunt competențe fundamentale în prezent. În parteneriat cu Eleving Group, am dezvoltat o platformă de educație financiară, unde îți poți evalua situația financiară și poți găsi sfaturi utile despre buget, gestionarea datoriilor, economii, educație financiară și multe altele.

Despre instrument

Instrumentul de educatie financiară este un test în care oricine își poate evalua angajamentele actuale de împrumut sau poate calcula oportunitățile financiare pentru sine și pentru gospodăria sa.

În "verificarea calității împrumutului", utilizatorul va trebui să răspundă la șase întrebări, iar răspunsurile vor fi folosite pentru a calcula gradul de îndatorare al unei persoane. Instituțiile financiare consideră că acesta este unul dintre cei mai importanți factori atunci când decid dacă acordă sau refuză un împrumut. Este, de asemenea, un indicator care ajută la evaluarea capacității bugetului de a face față unor dificultăți financiare neașteptate fără a pierde disciplina de plată. Testul va oferi, de asemenea, o estimare reală a nivelului de trai, a economiilor și a procentului de acoperire a costurilor, adică câte luni va putea o persoană să își mențină nivelul de trai și să își acopere costurile în cadrul bugetului existent. De asemenea, în cadrul evaluării oportunităților, utilizatorul va trebui să răspundă la câteva întrebări. Acest test va indica nivelul GÎ (gradul de îndatorare) al persoanei sau al gospodăriei, costul real al nivelului de trai, nivelul de economisire și valoarea potențială a cheltuielilor lunare pe care persoana sau gospodăria și le-ar putea asuma fără riscuri semnificative pentru bugetul său. În plus, platforma a fost extinsă cu o secțiune de blog cu numeroase sfaturi valoroase privind planificarea bugetului, economiile, gestionarea datoriilor, reducerea impactului inflației asupra bugetului personal, costul împrumuturilor, ratingul de credit și alte subiecte.

Despre proiect

În lume există o problemă de lungă durată în ceea ce privește educația financiară. Foarte mulți oameni nu au cunoștințele de bază pentru a-și gestiona banii în mod eficient. Acest lucru poate duce la cheltuieli excesive, stres financiar, faliment și chiar sărăcie. Toată lumea trebuie să își facă timp să învețe despre elementele financiare de bază pentru a lua deciziile financiare corecte. Din acest motiv, Eleving Group și mărcile sale au dezvoltat o platformă de educație financiară.

"Educația financiară reprezintă procesul prin care o persoană dobândește cunoștințele necesare pentru a-și gestiona banii în mod înțelept. Acestea sunt abilități importante care ajută la adoptarea unor decizii în cunoștință de cauză și la prevenirea unor greșeli costisitoare. Acest instrument va fi util pentru toată lumea, în special pentru cei care au observat că salariul câștigat cu greu se scurge din portofel mai repede decât și-ar dori. De asemenea, pentru cei care s-au confruntat vreodată cu dificultăți în a-și îndeplini obligațiile financiare. Am dezvoltat astfel acest instrument încât oamenii, prin completarea testului și citirea sfaturilor oferite pe platformă, să poată înțelege cauzele diferitelor provocări legate de finanțe și să găsească tehnicile de depășire a acestora", spune Group Chief Corporate Affairs Officer al Eleving Group, Arturs Cakars. 

Articole similare

Seria CIV - ce este și unde se găsește

29.03.2024

De ce ai nevoie de cartea service a mașinii?

22.03.2024
mogo
mymogo

Înregistrează-te pe Portalul de Clienți MyMogo și câstigă

05.03.2024