mogo
mymogo

Mogo lansează portalul clientului MyMogo – platforma de self-service personalizată pentru clienți

16.02.2024

Mogo lansează portalul clientului MyMogo – platforma de self-service personalizată pentru clienți

Suntem încântați să anunțăm lansarea MyMogo, portalul personal al clienților noștri. Aici este locul în care punem la dispoziția voastră 24/7 toate informațiile de care aveți nevoie pentru a asigura un management eficient al creditului.

Această lansare marchează un moment semnificativ în călătoria noastră continuă către transformarea digitală și susține angajamentul de a îmbunătății continuu experiența clienților pe întreg parcursul procesului de creditare, inclusiv în perioada de derulare. Fără eforturile colective și sprijinul întregii echipe de proiect, acest progres nu ar fi fost posibil.

Pentru prima jumătate a anului 2023, am stabilit două obiective principale, și anume digitalizarea și dezvoltarea continuă. Prin automatizarea procedurilor interne, echipa noastră operațională s-a concentrat pe satisfacerea nevoilor clienților, ca urmare a răspunsurilor mai rapide și a eliminării sarcinilor inutile. Toate aceste evoluții sunt oglindite în 2024, odată cu introducerea platformei MyMogo.

Platforma MyMogo a venit ca răspuns la nevoile voastre. Înainte de această lansare, am efectuat un sondaj detaliat care a generat o rată de răspuns remarcabilă, ajutându-ne astfel să înțelegem problemele cu care vă confruntați și să găsim soluții rapide și eficiente. Prin această platformă am reușit să implementăm o parte din funcționalitățile așteptate de voi și anunțăm că următoarele funcții solicitate – schimbarea datei scadente, opțiuni de restructurare și posibilitatea efectuării rambursărilor anticipate direct din portal precum și secțiunea de chat – vor fi disponibile în prima jumătate a acestui an. MyMogo este rezultatul dorinței de avansarea a procesului de digitalizare și al analizei atente a preferințelor și nevoilor voastre, beneficiarii serviciilor pe care le punem la dispoziție.

MyMogo

Portalul propriu, MyMogo, vă oferă o interfață ușor de utilizat pentru un control rapid și independent al contractului de împrumut auto. Pe lângă posibilitatea de a utiliza platforma în orice moment pentru a accesa beneficiile creditului, MyMogo pune la dispoziție o serie de avantaje precum:

  • Gestionarea eficientă a creditului. Portalul permite vizualizarea și descărcarea documentelor contractuale în format PDF, urmărirea datei scadentei, efectuarea plăților în rate online și modificarea informațiilor personale.
  • Adaptabilitate. Funcții precum afișarea unui grafic de plată permit distingerea cu ușurință între ratele plătite și cele neplătite, oferind un control complet asupra creditelor.
  • Perspectivă completă. Platforma permite vizualizarea întregului istoric al contractelor, precum și accesarea informațiilor complexe despre datele personale înregistrate în baza noastră de date.
  • Plăți recurente îmbunătățite. MyMogo facilitează configurarea plăților recurente, permițând activarea lor imediat după semnarea contractului și oferind notificări explicite în cazul în care o plată nu poate fi efectuată.

Experiența MyMogo este una personalizată și vă oferă control sporit asupra finanțelor. Această inovație nu este doar un portal digital, întrucât facilitează o înțelegere cuprinzătoare a obligațiilor și drepturilor contractuale și oferă o transparență sporită, prin examinarea restricțiilor contractuale și solicitarea asistenței.

Înțelegerea nevoilor clienților și adaptarea constantă reprezintă pilonii principali ai business-ului nostru. Din acest motiv, ne luăm angajamentul să punem întotdeauna la dispoziție instrumente digitale care să faciliteze o experiență financiară cât mai eficientă și și transparentă.

Descoperă MyMogo pentru a explora viitorul financiar și a deține controlul dimensiunii tale de credit cu doar câteva clicuri.

Descoperiți Portalul Self-service pentru Clienți

Acum vă puteți gestiona finanțele cu ușurintă și în siguranță

Accesați Portalul

Dacă sunteți deja client, dar nu v-ați înregistrat încă, vă încurajăm să nu ratați beneficiile pe care acesta le oferă. Fiți unul din miile de clienți mulțumiți. Bucurați-vă de ușurința și controlul financiar oferite de portalul nostru self-service!

  • Informații în Timp Real: Fiți mereu la curent cu detaliile contractului, documentele, informațiile personale, istoricul plăților și multe altele.
  • Acces 24/7: Administrează-vă contul oricând și oriunde, la îndemâna dumneavoastră.
  • Tranzacții Simplificate: Plătiți online cu ușurință folosind modalitatea de plată preferată și setați sau editați planul de plăți recurente. Acum puteți evita întârzierile de plată, având acces la toate informațiile despre istoricul plăților, plățile viitoare și dacă există plăți curente cu întârziere. 
  • Sigur si Personalizat: Bucurați-vă de o experiență fără bătăi de cap, intr-un portal securizat, adresat nevoilor dumneavoastră.
Fiți pe fază! Adăugăm funcționalități noi pe portal în fiecare săptămână.