Alege sa faci parte din echipa Mogo

Alăturați-vă Mogo - vă va plăcea să lucrați într-un mediu incluziv, divers, concentrat pe dezvoltare și non-birocratic. Suntem pasionați de munca noastră, dar o sărbătorim zilnic.

Mogo România este locul în care poți fi tu însuți

Îi spunem Eleway

Facem lucrurile în felul nostru

Îi spunem Eleway – înseamnă că, cu o cultură de startup și performanță corporativă, suntem maturi, dar fun.
Suntem deschiși, sinceri și umani. Da, suntem înfometați de succes și dedicați muncii, dar știm și să sărbătorim victoriile și să ne bucurăm de momentele de satisfacții.

Noi credem că

Fiecare dintre noi are o mentalitate de antreprenor și învățăm și creștem rapid –  ne-am extins în toată Europa pe Est și am continuat să creștem în anii următori, iar acum avem o echipă talentată de 2300 de profesioniști pe trei continente. În România sărbătorim 7 ani de activitate și suntem mândri de echipa noastră de 60 de profesioniști pasionați de munca lor.

Echipa noastră este diversă

  • Suntem incluzivi, ne acceptăm și ne respectăm unul pe celălalt. Diversitatea noastră ne oferă oportunitatea de a învăța și de a crește împreună.
  • Alăturați-vă echipei Mogo - va fi o plăcere să lucrați într-un mediu deschis și non-birocratic. 
  • Suntem pasionați de munca noastră și știm să ne sărbătorim micile și marile reușite. 

Cea mai bună echipă din lume

Cultura noastra❤️

Careers-0
Careers-1
Careers-2

Valorile noastre

Tehnologie financiară pentru o mai bună mobilitate socială

Finanțare accesibilă în orice situație

Suntem aici pentru a vă ajuta să accesați finanțarea necesară pentru a vă îndeplini nevoile zilnice și visele mari. Înțelegerea problemelor din lumea reală ne ajută să oferim o abordare personală pentru fiecare situație, să găsim cea mai bună soluție și să acordăm finanțare chiar și atunci când alții nu pot.

Ai grijă de confortul tău oricând

Apreciem timpul tău; prin urmare, asigurarea unui serviciu rapid și simplu este la fel de esențială pentru noi ca și menținerea comunicării deschise și umane, fie la fața locului, fie online. Suntem bucuroși să vă ajutăm pe tot parcursul procesului, pornind chiar de la alegerea vehiculului potrivit dacă nu aveți încă unul în minte.

Finanțator de încredere pe care să te bazezi

Când vine vorba de finanțare, credem că fiabilitatea este totul, așa că ne pasă cu adevărat să oferim transparență, să respectăm legile și să ne asumăm responsabilitatea. A face parte dintr-o companie internațională cu experiență, stabilă și durabilă, pe lângă faptul că avem expertiză locală, nu numai că ne ajută să oferim servicii bine testate, dar vă oferă și siguranță, știind că suntem o companie în care puteți avea încredere cu finanțele dvs.

Avantaje și beneficii

Cultură deschisă către feedback.
Posibilități reale de învațare și dezvoltare.
Impact rapid fără birocrație.
Transparență asupra rezultatelor și obiectivelor companiei.
Bonus în concordanță cu rezultatele obținute.

Nu ai găsit postul potrivit?

Scrie-ne despre tine și trimite-ne CV-ul tău pe e-mail

Trimite un email