Luni - Vineri: 9:00-18:00

Sambata - Duminica: Zile libere

Informatii inmatriculari

 Informatii inmatriculare

 1. Dupa semnarea contractului de credit, este necesar sa contactati Registrul Auto Roman (rarom.ro) in vederea omologarii autoturismului.  Chiar daca aveti numere provizorii, este recomandat sa faceti o programare telefonica sau online in cel mai scurt timp . Programarea se face in baza seriei de sasiu mentionata in Contractual de vanzare cu plata in rate , pagina 2 pct. 11
 2. Daca ce ati obtinut o programare RAR, va fi nevoie sa ne transmiteti un e-mail pe adresa inmatriculari@mogo.ro pentru a ne comunica data la care se va face omologarea.
  Cu minim 3-5 zile inainte de programare, va vom transmite prin curier documentele externe ale autoturismului (BRIF) daca acesta este un autoturism important recent si neinmatriculat;
 3. Daca ati obtinut omologarea RAR, va fi necesara transmiterea tuturor documentele primite pentru a demara procesul de inmatriculare. Documentele se vor transmite prin curier la sediul nostru central din Calea Mosilor, nr.51, etaj 2, Sector 3, Bucuresti.
  Documentele necesare in vederea inmatricularii ce vor fi transmise de dumneavoastra catre MOGO IFN SA:

  - Documentele exterene ale autoturismului (BRIEF)
  - Cartonasul ITP (document eliberat de RAR);
  - Certificatul de autenticitate (document eliberat de RAR);
  - Cartea de identitate a autivehiculuiui (document eliberat de RAR);
 4. Imediat dupa receptionarea documentelor transmise de dumneavoastra , MOGO IFN SA se va ocupa de depunerea dosarului catre Directia de Impozite si Taxe a Sectorului 1 Bucuresti cat si catre Politia Romana – Directia Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculeor (DRPCIV), termenul legal de raspuns al celor doua institutii (termen cumulat) este de 50 zile.
  Pentru inmatricularea autoturismului, MOGO IFN SA va solicita si va plati o polita RCA valabila o perioada de minim o luna de zile, cost ce va trebui achitat de Dvs la urmatoarea scadenta a creditului.
   

 

Script imputerniciri

 

Imputernicire iesire din tara:

In vederea obtinerii imputernicirii pentru iesire din tara va rog sa folositi formularul atasat.

Dupa completarea acestuia este nevoie sa il transmiteti scanat la adresa de mail cereri@mogo.ro impreuna cu o copie a documentului de identitate si a permisului de conducere.

Temenul de raspuns pentru solicitarea Dumneavoasta este de 24 de ore (zile lucratoare).

Pentru a obtine imputernicirea va trebui sa aveti ratele achitate la zi in relatia cu MOGO IFNA SA  iar termenul standard de eliberare al acesteia este de maxim 3 luni.

Va reamintim ca pentru a evita orice situatie neplacuta in deplasarea Dumneavoastra este necesar la parasirea teritoriului Romaniei sa aveti o asigurare Cartea Verde valabila pe perioada deplasarii, ITP valabil, si imputernicirea emisa de MOGO IFN SA  in original si o traducere legalizata in engleza si sau in limba statului in care veti circula.

 

Imputernicire dauna auto:

In vederea solutionarii unui eveniment in care a fost implicat si autoturismul pentru care MOGO IFN SA va cedat dreptul de utilizare va fi necesara completarea formularului atasat si transmiterea acestuia la adresa de mail  cereri@mogo.ro impreuna cu copie a documentului de identitate, permisului de conducere, copie a formularului de constat amiabil (daca exista), fotografii explicite ale daunei cat si  orice copie a documentelor primite  in urma evenimentului.